Portraits! Time to catch up..

February 27, 2012  •  1 Comment

Ik weet het.. Het is veeeeel te lang geleden dat ik heb gepost op mijn blog.

Een belangrijke reden was dat ik het even had gehad met de beperkte mogelijkheden van m'n blogspot account. Dat is nu gefixt en eindelijk heb ik een blog in lijn met de stijl van mijn website. Achter de schermen was het echter busy as usual! In de wintermaanden, het laagseizoen voor de bruidsfotografie, maak ik voornamelijk portretten en wat vrij werk op een van mijn reizen. Dit zou een hele lang post kunnen worden met al het werk wat ik graag zou willen laten zien. Daarom wat highlights in de vorm van een slideshow. Ditmaal dus enkel portretten. In een volgende post weer een heerlijke bruiloft. Hope you like it!

 


Comments

Karen Kramer-van der Hooft(non-registered)
Mooooiiiii, Berdie! Ik miste je blog, super dat je er mee verder gaat!
No comments posted.
Loading...