Een bruiloft in Spanje? Yes please!

October 11, 2017

Vorige week had ik een hoogtepunt in mijn fotografie te pakken; een bruiloft fotograferen in Spanje! Hoog in de bergen bij Sitges hadden de twee leukerds die gingen trouwen een riante villa weten te vinden. Via een onverlichte, onverharde hobbelweg rijd je voor je gevoel helemaal verkeerd tot je in de verte een gele verschijning tussen de groene heuvels ziet. Omgeven door palmbomen lijkt het wel een film wanneer je parkeert naast de riante oprijlaan. Het zwembad reflecteert de prachtige blauwe lucht en trekt je blik naar een onwaarschijnlijk mooi uitzicht. In deze geweldige setting zal straks de bruiloft plaatsvinden.. Nadat ik de bruid heb gefotografeerd terwijl de visagist en hairstyliste hun magische werk doen zoek ik de bruidegom. Ik loop langs de band die druk in de weer is aan de achterzijde van de villa de verlichting en geluidsinstallatie op de bouwen voor het feest later op de dag. In de keuken, die groter is dan mijn woonkamer, zie ik enkele koks druk in de weer met voorbereidingen voor het diner voor alle 90 gasten. 'Als je trek of dorst hebt kom je maar langs!', zegt de een tegen mij wanneer ik kennismaak. 'Yes chef! Thank you chef!', zeg ik met een knipoog.

Ja, ik voel het; vandaag wordt weer zo'n hele bijzondere dag.. Een preview:

Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje

 

Bruidsfotograaf Spanje Bruidsfotograaf Spanje Bruidsfotograaf Spanje Trouwen in SpanjeBruidsfotografie Spanje Trouwen in SpanjeBruidsfotografie Spanje