Bruidsfotografie: kleine broertjes worden groot..!

June 21, 2011  •  Leave a Comment
Zo, dan nu de reportage van misschien wel mijn slechtst betalende leukste klanten ooit... Werkelijk de meest bijzondere bruiloft die ik heb meegemaakt; die van mijn eigen kleine broer(tje). Wat een prachtige dag, ik denk dat ze dat verdient hebben, die Dennis, z'n vrouw Carin en dochter Chelsi. De hele shoot, inclusief de ceremonie konden we lekker buiten zijn in de stralende zon. Het was het eerste huwelijk op de locatie 'Hertenkamp'. Een prachtig gebied van Assen, de stad van mijn roots. Sinds ik jaren geleden naar Brabant ben verhuisd kom ik er helaas veel te weinig en elk bezoek voelt als thuiskomen bij familie en oude vrienden.


Je zou het niet verwachten misschien, maar ik was extra zenuwachtig voor deze shoot. Voor mijn betaalde werk ben ik altijd al zo scherp en alert mogelijk, maar een verprutse bruidsreportage van familie heeft al fikse familieruzies opgeleverd, denk ik.. ;) De lat lag dus bijzonder hoog, pressure, pressure!
Terugkijkend met deze foto's kan ik echt genieten. Hoe leuk is het om mensen zo blij te kunnen maken met prachtige foto's van een hoogtepunt in hun leven. Voor altijd een waardevolle documentatie.Dennis, Carin en Chelsi, bedankt voor jullie geduld en vertrouwen. I love you!

Comments

No comments posted.
Loading...