Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015!

January 19, 2015

Het beloofd een bijzonder mooi jaar te worden! Trots mag ik vertellen dat ik genomineerd ben voor de Bruidsfoto Award 2015 en wel in de categorie  "Bruiloft in Beeld". In die categorie stuur je een serie van 4 verschillende foto’s uit een bruidsreportage in die een impressie van de huwelijksdag geeft. Met onderstaande serie heb ik meegedaan. Wanneer je het leuk vind, kun je stemmen via http://www.bruidenbruidegom.nl/bruidsfotoaward/stemmen/

Afgelopen weekeinde stond ik met een stand op de Love & Marriage beurs. Voor mij een eerste keer maar zeker niet de laatste! Wat leuk om zo veel mensen over mijn fotografie te kunnen vertellen. Veel complimenten, vragen en suggesties gekregen. Inspirerend ook om veel collega's te ontmoeten en om met hen eens te sparren over de bizz. Er zijn de komende twee maanden nog driebeurzen; in Groninggen, Utrecht en Rotterdam. Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je dit echt niet missen!