En nu iets compleet anders...

March 09, 2011  •  Leave a Comment
Tja, meestal vind je op dit blog foto's van gelukkige bruidjes en de mooiste huwelijksmomenten. Gewoon, omdat ik die het meeste fotografeer. Maar zo nu en dan maak ik ook portretten, groepsfoto's, bedrijfsfoto's en dergelijke. Vorige week was er de mogelijkheid om mijn vrienden van de rockband INK eens te fotograferen. Ik heb zelf ook nog een tijdje in deze band gespeeld, dus dit was een leuke kans om weer eens samen te werken. Ik vond het altijd enorm leuk om te zingen en muziek te maken. Maar toen ik van de bandleden eens de suggestie kreeg wat anders te gaan doen zanglessen cadeau kreeg, pakte ik de subtiele hint op en stelde voor om verder te gaan als de band's fotograaf... dus. Daarmee maakte ik de weg vrij voor zangeres Esther, een supertalent die de band echt naar een hoger niveau tilt.
Hieronder zie je enkele beelden van hun meest recente gig en een paar geposeerde promotieshots. Ik heb me in de bewerking wat meer kunnen laten gaan, dan dat ik normaal bij een bruidsreportage zou doen.
Rock on!


Comments

No comments posted.
Loading...