Philip & Eline's stralende trouwdag

May 08, 2012  •  Leave a Comment

Eind April reed ik vanuit Brabant richting het westen.

De regen viel met bakken uit de hemel en de ruitenwissers gingen op de hoogste stand flink tekeer. Eigenlijk was het slechte weer al dagenlang voorspeld. In gedachten probeerde ik nog iets van een 'plan B' te maken, een improvisatie op de fotoshoot met het mooi-weer-scenario dat ieder bruidspaar bovenaan z'n verlanglijstje heeft staan.

Ja, het zou wel eens een hele natte dag kunnen worden vandaag, de dag dat Eline & Philip gaan trouwen.

Een heerlijk stel uit Leidschendam, met een onveranderlijk goed humeur dat zich niet snel zal laten beinvloeden door weersvoorspellingen. 'Als wij maar genieten, dan is het altijd een stralende dag!', zo hoorde ik. En daar werd niets teveel gezegd. Het lijkt wel een wonder dat we het toch droog hebben gehouden deze dag. Of.. verdienen sommige mensen het gewoon..? Een impressie van een stralende dag.

 

" Het is weer droog!!"


 

 


Comments

No comments posted.
Loading...