Sentimental value...

December 01, 2009  •  Leave a Comment
De afgelopen maand kende een aantal mooie 'highs' maar helaas ook een aantal 'lows'. In een wat sentimentele bui laat ik van beide graag enkele foto's zien:


Afgelopen week afscheid moeten nemen van mijn opa. Dit is een van de laatste foto's die ik van hem genomen heb. Zo blij dat ik dat gedaan heb.Een geweldige reis gemaakt naar Zuid-Afrika met mijn buddy Bart. Deze reis hadden we al zo lang in de planning. Maar zoals zo vaak met goede voornemens, duurde het even voordat het er van kwam. Ik ben zo blij dat we dit eindelijk gedaan hebben.Twee keer met mijn band opgetreden. Muziek is na fotografie en reizen een belangrijke andere passie en optreden geeft een enorme kick. Ik heb mijn camera meegenomen en optimaal ingesteld zodat mijn broer, een getalenteerd amateur fotograaf, een paar aardige foto's van ons heeft kunnen maken. Ik ben er heel blij mee. Ook met de blije foto van hem hier overigens:Sinds de geboorte van mij zoons maak ik enorm veel foto's van hen. Zelf sta ik bijna nooit op foto's en ook al niet samen met mijn vrouw Cindy. Eindelijk een de tijd genomen om een mooi portret te maken van ons samen mbv de zelfontspanner. Ik ben zo blij met haar en deze foto.


Moraal van deze blog; doe wat belangrijk is en maak foto's van wie belangrijk zijn. Daar wordt je, ook in de toekomst, nog eens heel erg blij van.


******einde sentiment*****Comments

No comments posted.
Loading...