Reizen en fotografie: Buenos Aires

February 14, 2014

Misschien wist je het al, maar ik probeer mijn passie voor fotografie zoveel mogelijk te combineren met mijn liefde voor reizen. Met een trip naar Buenos Aires is dat weer erg goed gelukt. Wat een top-bestemming! BA staat echt in mijn bestemmingen-top-5!

Een impressie in beelden:

Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie.