Amsterdam + Trouwen + Strand = Wow!

February 06, 2013

Onlangs, nog voordat het zo sneeuwde, fotografeerde ik een bruiloft in hartje Amsterdam. De ceremonie had plaats op een prachtige locatie; Het West Indisch Huis. Een historisch pand met meerdere stijlkamers en een besloten binnenplaats, fantastisch! In een van de kamers kon het bruidspaar zich in stijl rustig voorbereiden op de plechtigheid. De gasten worden ondertussen ontvangen met een drankje en gelijktijdig wordt de trouwzaal op orde gebracht.

Leuke bijkomstigheid is dat het stel elkaar ontmoet heeft in Cafe de Blauwe Druif dat om de hoek ligt. Hoe leuk om even langs te gaan voor een mooie foto! Na de felicitaties een hapje en drankje maak ik natuurlijk nog even een portret in de sfeer van 'hun Mokum'.

 

Vervolgens was het tijd om uit te waaien. Op naar het strand. Strandpaviljoen Struin is weer zo'n fijne locatie. Ideaal voor een diner maar ook een lekkere party. 

 

Ja, zo kom je nog eens ergens..