FOTO NICOLAI | Fotograaf | Zelfgemaakte bruiloft: Edward & Elke

Zelfgemaakte bruiloft: Edward & Elke

January 23, 2014

Ik vind het altijd ontzettend leuk wanneer een bruidspaar met ideeën komt!

Bij Elke en Edward waren er daaraan geen gebrek.. Van uitnodiging tot bedankkaartje, van bloemstuk tot catering en en van de ringen tot de muziek. Alles zelf ontworpen, bedacht, gemaakt of gezongen! Een verslag van de grote dag van dit creatieve stel.

Ringen gemaakt door Oogstsieraden, Amsterdam

Ja, terugkijkend krijg ik het daar wel weer warm van. Wat een heerlijk stel! De liefde was gewoon voelbaar in de oude zaal van De Knoptoren in Sint-Oedenrode. Een prachtige locatie die je kunt huren voor allerlei doeleinden. Buiten stond ik even voor een dilemma. Recht voor de ingang had net iemand z'n auto precies voor de deur gezet! Thank you very much! Met de ceremoniemeester had ik afgesproken dat we juist daar de groepsfoto zouden maken.. Gelukkig bood de panorama-stand van mijn fuji x100s camera uitkomst. Wanneer iedereen echt een paar tellen stil staat, kun je ze er (in theorie) met deze functie toch goed opkrijgen.  Pfew, improvise, adapt, overcome..

Lieve Elke & Ed, ontzettend bedankt voor deze heel bijzondere dag!