FOTO NICOLAI | Fotograaf | Bruiloft van Niels & Ines

Bruiloft van Niels & Ines

January 18, 2014

Je hebt grote bruiloften en hele kleine. Beide hebben zo zijn voordelen. De huwelijksdag van Niels en Ines zat er tussenin met een beperkt aantal gasten. Maar die bleven dan ook de hele dag, en nacht!

Wat dan zo leuk is, is dat er meer ruimte is voor wat diepere gesprekken, een relaxter programma en.. uitgebreider eten! Ik kon de gangen van het diner niet meer tellen, het ging maar door! Verslag van een erg relaxte dag van twee mensen die hun gasten eens flink wilden verwennen. 
En dat kan prima op Kasteel Doorwerth! Je eigen kasteel, gelegen aan de rand van de Veluwe bij Arnhem. De hele dag en nacht staat het kasteel tot je beschikking! Uitstekende catering, je kunt er lekker blijven slapen, en de prachtige omgeving leent zich prima voor een fotoshoot.

Maar ook binnen is het geweldig. Ja, het is een officiële trouwlocatie, dus dat kan er! In een oude ridderzaal.. Sweet!

Zo is er Het Koetshuis, een nostalgische ruimte met grote haard en imposante kroonluchters met ruim 150 brandende kaarsen

En wat ook een erg bijzondere draai aan het geheel gaf, was de schilder die in een hoek van het Koetshuis stond te werken. Wow, wat een originele manier om je feest en diner vast te leggen. 

Niels & Ines, ontzettend bedankt dat ik erbij mocht zijn op deze geweldige dag!