http://www.fotonicolai.nl/blog FOTO NICOLAI | Fotograaf: Blog
http://www.fotonicolai.nl/img/s/v-5/u1034399544-o753697637-50.jpg 2017-10-12T07:11:00Z Foto Nicolai FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl http://www.fotonicolai.nl/blog/2017/10/een-bruiloft-in-spanje-yes-please Een bruiloft in Spanje? Yes please!

Vorige week had ik een hoogtepunt in mijn fotografie te pakken; een bruiloft fotograferen in Spanje! Hoog in de bergen bij Sitges hadden de twee leukerds die gingen trouwen een riante villa weten te vinden. Via een onverlichte, onverharde hobbelweg rijd je voor je gevoel helemaal verkeerd tot je in de verte een gele verschijning tussen de groene heuvels ziet. Omgeven door palmbomen lijkt het wel een film wanneer je parkeert naast de riante oprijlaan. Het zwembad reflecteert de prachtige blauwe lucht en trekt je blik naar een onwaarschijnlijk mooi uitzicht. In deze geweldige setting zal straks de bruiloft plaatsvinden.. Nadat ik de bruid heb gefotografeerd terwijl de visagist en hairstyliste hun magische werk doen zoek ik de bruidegom. Ik loop langs de band die druk in de weer is aan de achterzijde van de villa de verlichting en geluidsinstallatie op de bouwen voor het feest later op de dag. In de keuken, die groter is dan mijn woonkamer, zie ik enkele koks druk in de weer met voorbereidingen voor het diner voor alle 90 gasten. 'Als je trek of dorst hebt kom je maar langs!', zegt de een tegen mij wanneer ik kennismaak. 'Yes chef! Thank you chef!', zeg ik met een knipoog.

Ja, ik voel het; vandaag wordt weer zo'n hele bijzondere dag.. Een preview:

Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje Bruidsfotografie SpanjeTrouwen in Spanje

 

Bruidsfotograaf Spanje Bruidsfotograaf Spanje Bruidsfotograaf Spanje Trouwen in SpanjeBruidsfotografie Spanje Trouwen in SpanjeBruidsfotografie Spanje

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2017-10-12T07:11:12Z 2017-10-12T07:11:12Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2017/9/preview-van-een-zeeuwse-wedding Preview van een Zeeuwse wedding.

Vorige week in België, deze week in Zeeland! Zo kom je nog eens ergens als bruidsfotograaf ;) 

Het leuke is je steeds weer te laten verrassen door de mooie plekjes in Nederland en daarbuiten. En dat je daar dan ook de mooie dingen kunt zien in het alledaagse. Dat is het eigenlijk; als fotograaf leer je een beetje beter 'zien'. Dat bijna overal moois in te vinden is. En dat laat ik dan, middels mijn foto's, graag weer aan anderen zien. Dit is wat ik in het Zeeuwse IJzendijke (ik moest het ook even opzoeken) heb gezien;

Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage Bruidsreportage

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2017-09-17T18:58:28Z 2017-09-17T18:58:28Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2017/9/preview Destination Belgium

Nadat ik een bruiloft gefotografeerd heb probeer ik altijd zo snel mogelijk een paar foto's naar het bruidspaar te sturen. Je bent natuurlijk super-nieuwsgierig of ze goed gelukt zijn! Hier zie je een preview van de bruiloft van Ilhan & Sanne. Een bruiloft met een Turkse touch, a destination-wedding in Belgium! 

Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf Bruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograafBruiloft Ilhan & SanneBruidsfotografie, bruiloft, trouwen, verloofd, bruidsfotograaf

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2017-09-10T19:35:23Z 2017-09-10T19:35:23Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2016/7/bruiloft-ochtendritueel De bruiloft: Het ochtendritueel

Ik zal eens wat meer gaan schrijven op dit blog en ik begin graag over hoe een typische bruiloft voor mij als fotograaf begint. Onlangs mocht ik de bruiloft van twee zeer spontane lovers fotograferen; Bart-Willem en Anita. Aangekomen in hun heerlijke huis in Ede voelde ik me meteen erg welkom. 's Ochtends voel je meestal een beetje de zenuwen voor de grote dag, heerlijk vind ik dat. Eerlijk gezegd ben ik zelf ook altijd wat zenuwachtig. Maar dat zie ik als iets goeds. Het betekend dat het me raakt, dat het belangrijk is, dat ik scherp ben en op m'n best.

In de ochtend probeer ik vooral niet te veel in de weg te lopen, wat mee te denken en te connecten. Soms heb ik het bruidspaar en ik elkaar een jaar niet gezien en alleen online of telefonisch contact gehad. En dan kom ik er met mijn dikke toeter van een lens.. Dat is heel even wennen maar het ligt er maar net aan hoe je je opstelt. Ik verstop mezelf nooit achter de camera en laat veel van mezelf zien. Ik wil niet 'die fotograaf met zijn enorme camera' zijn maar 'Berdie, die zijn camera bij zich heeft'. Heel benaderbaar en betrokken.

In de ochtend heb je vaak meteen de belangrijkste 'intimi' bij elkaar; bijvoorbeeld broers, zussen, ouders, beste vriendin.

Ze helpen elkaar met aankleden, de laatste voorbereidingen voor de dag, burenradar nog eens checken en hoe ging dat ook weer met die stropdas en dat het vouwen van dat pochet? 

Terwijl pap en mam zorgen voor de kleine, ballonnen opblazen en zorgen voor koffie en thee, kan de bruid wat ontspannen aan haar laten frunniken door de hair en make-up collega's. Zo voel ik dat althans, als collega's. We zijn er allebei voor het bruidspaar, begrijpen elkaar en zitten op dezelfde golflengte. Net zoals dat met een chauffeur, bloemist, weddingplanner of trouwambtenaar zo voelt, overigens. Ik vraag meestal ook ze wensen dat ik eventuele details gefotografeerd willen hebben. Bijvoorbeeld ringen, schoenen, en andere belangrijke items. ('something borrowed, something blue..?')

Na alle voorbereidingen is daar de klassieker. Het moment van de 'first look'. Het raakt me steeds weer als ik die reactie zie wanneer ze elkaar voor het eerst zien in hun trouwkleding en ik zal altijd vrienden en familie vragen daar ook bij te zijn om van te genieten.

Je ziet, tot nu toe ben ik aanwezig maar niet sturend. Ik ben eigenlijk de journalist die vastlegt wat er gebeurd, zoals het is. Veelal hebben we na het moment van de first look een korte fotoshoot. Misschien wel mijn favoriete moment van de dag omdat ik daar juist meer de regisseur ben. Meer daarover in een volgende blog. Hieronder nog enkele beelden van deze heerlijke dag.

Ik vind het altijd leuk om wat van je te horen. Dus stuur me gerust een mailtje, volg me op Instagram like me op Facebook of connect persoonlijk met me. Thanx!

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2016-07-22T09:49:26Z 2016-07-22T09:49:26Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2016/1/love-marriage-beurs Love & Marriage (de beurs)

Pfffew, ik ben weer een beetje bijgekomen van afgelopen weekend :) Volgens de laatste cijfers zijn er zo'n 2600 mensen langs mijn stand gelopen op de Love & Marriage beurs van Eindhoven. Velen daarvan heb ik gesproken en kwamen mijn demo-albums bekijken. Geweldig leuk om zo mogelijke klanten te spreken, complimenten te ontvangen en te netwerken met andere creatievelingen in de 'trouw-bizz'. Opmerkelijk om te zien dat velen zich al kwamen oriënteren voor 2017! Het geeft maar weer eens aan niet te lang te wachten met je boekingen..! 

Love & Marriage beursLove & Marriage beurs Eindhoven

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2016-01-21T13:42:54Z 2016-01-21T13:42:54Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2016/1/what-a-year What a year..!

Een jaar in vogelvlucht.. :)

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2016-01-06T20:58:28Z 2016-01-06T20:58:28Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2015/1/genomineerd-voor-de-bruidsfoto-award-2015 Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2015!

Het beloofd een bijzonder mooi jaar te worden! Trots mag ik vertellen dat ik genomineerd ben voor de Bruidsfoto Award 2015 en wel in de categorie  "Bruiloft in Beeld". In die categorie stuur je een serie van 4 verschillende foto’s uit een bruidsreportage in die een impressie van de huwelijksdag geeft. Met onderstaande serie heb ik meegedaan. Wanneer je het leuk vind, kun je stemmen via http://www.bruidenbruidegom.nl/bruidsfotoaward/stemmen/

Afgelopen weekeinde stond ik met een stand op de Love & Marriage beurs. Voor mij een eerste keer maar zeker niet de laatste! Wat leuk om zo veel mensen over mijn fotografie te kunnen vertellen. Veel complimenten, vragen en suggesties gekregen. Inspirerend ook om veel collega's te ontmoeten en om met hen eens te sparren over de bizz. Er zijn de komende twee maanden nog driebeurzen; in Groninggen, Utrecht en Rotterdam. Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je dit echt niet missen!

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2015-01-19T15:02:00Z 2015-01-19T15:02:00Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/8/glamour-shoot-met-marijn Glamour-shoot met Marijn!

Onlangs stapte Marijn in onze nieuwe studio. Ik heb haar al vaker gefotografeerd maar nog niet met een make-over van styliste Cindy en verschillende outfits in de studio. Marijn, you rock!

GlamourfotografieGlamourshoot MarijnPortretfotografie GlamourfotografieGlamourshoot MarijnPortretfotografie GlamourfotografieGlamourshoot MarijnPortretfotografie GlamourfotografieGlamourshoot MarijnPortretfotografie GlamourfotografieGlamourshoot MarijnPortretfotografie

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-08-21T09:39:07Z 2014-08-21T09:39:07Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/7/gwens-got-game Gwen's got game!

Momenteel is het hoogseizoen in de bruiloft-wereld. Ik heb net weer twee huwelijken back-to-back gefotografeerd en het is mijn uitdaging dat nooit op de automatische piloot te doen. Ik probeer te blijven kijken met een frisse blik. Wat valt me op en wat is er bijzonder? Wat inspireert me?

Voor inspiratie is er online zoveel te zien. Ik volg een aantal (buitenlandse) fotografen die ik goed vind, bijvoorbeeld. Maar ook andere creatievelingen kunnen mij motiveren steeds beter te willen worden in wat ik doe.

Een van die creatievelingen is Gwen. Gwen Albers is al jaren actief als actrice. Volgt workshop na workshop en heeft zelfs net een full time opleiding afgerond in New York aan het gerenommeerde conservatory van Stella Adler studio of acting. Toen ze daar studeerde heb ik haar eens opgezocht en een fotoshoot gedaan op haar dakterras in Brooklyn. Hier oefent ze haar teksten van Shakespeare: 

Haar drive en passie in acteren is vergelijkbaar wat ik met fotografie heb. Het verschil is dat Gwen er echt ALLES voor over heeft haar droom te realiseren. Dromen over Broadway en Hollywood. "Deze stad dwingt me het beste uit mezelf te halen", vertelde ze me. "Ik ben echt niemand hier en voor mij zijn er vele anderen". 

Inmiddels hebben we vaker samengewerkt. Soms zie ik haar een tijdje niet. En omdat ze al behoorlijk geboekt wordt, pendelt tussen haar appartement in New York en Amsterdam.  Maar wel volgen we elkaar op Facebook. Dan zie ik dat ze een fotoshoot gedaan heeft in Taiwan, een workshop doet in LA, speelt in een toneelstuk in New York of een korte film opneemt in Milaan. Leven als een nomade. Leven uit een koffer. Gedreven door passie. Gwen, you inspire me!

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-07-25T14:37:59Z 2014-07-25T14:37:59Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/6/mariannes-totale-make-over-fotoshoot Marianne's totale make-over & fotoshoot

Onlangs wandelde Marianne onze studio binnen! Goedlachs en heerlijk spontaan. Dat maakt een shoot al wat gemakkelijker. Omdat ze wel eens op het podium staat om te zingen heeft ze de beschikking over een prachtige collectie jurken. Die hebben we natuurlijk gebruikt. Ondanks haar podium-ervaring vond ze vooraf het best een beetje spannend, zo poseren voor de camera. Maar na de visagie en haarstyling van Cindy gebeurde er wat met haar.. Kijk maar eens wat ik daarmee bedoel.

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-06-07T10:33:40Z 2014-06-07T10:33:40Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/5/glamour-girl-amber Glamour-girl Amber

Onlangs kwam deze sympathieke meid langs in de studio. Ze had de shoot kado gekregen voor haar verjaardag! Na een hapje, drankje en een total make-over van styliste Cindy, zag ze er uit als een model! Goed gedaan, meid!

 

Before:

And after..

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-05-27T19:41:07Z 2014-05-27T19:41:07Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/4/moeder-dochter-shoot Moeder & dochter shoot

Deze week ontvingen we Maria en haar dochter Marloes in de studio. Hun grootste wens was een foto van hen samen. Maar ja, als we er dan toch zijn.. ook even alleen op de foto. Na een metamorfose van styliste Cindy was het nog even wennen voor de camera. Maar na het zien van de eerste foto's op de cameradisplay..! 'Wow, dit is leuk!' Zie hier een 'before and after' en hun beste foto's:

Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie Glamourfotografie

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-04-28T12:05:03Z 2014-04-28T12:05:03Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/4/glamourshoot-2-corrie Glamourshoot 2: Corrie

De tweede 'runner-up' in onze nieuwe studio was Corrie. Ik mag haar leeftijd niet verklappen maar echt, die kun je ook vast niet raden..

Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot Glamourshoot

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-04-11T15:06:20Z 2014-04-11T15:06:20Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/3/de-eerste-fotos-gemaakt-in-de-nieuwe-studio De eerste foto's gemaakt in de nieuwe studio!

Vandaag een eerste testshoot gedaan in de nieuwe studio. Nog geen styling of vissige, maar dat heeft deze beauty helemaal niet nodig!

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-03-24T20:21:34Z 2014-03-24T20:21:34Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/3/shooting-stars-artiesten-fotograferen Shooting stars.. Artiesten fotograferen

Het leuke van creatievelingen fotograferen is dat je al snel op een lijn zit. Zo fotografeerde ik onlangs Paul & Esther die samen dansmuziek maken. Super-ambitieus en ze weten wat ze willen! Deze shoot hebben we gehouden in een van de oude Phillips gebouwen op Strijp, Eindhoven. Een feestje om daar te fotograferen! Enkele beelden:

 

Bandfotografie Bandfotografie Bandfotografie Bandfotografie Bandfotografie Bandfotografie Bandfotografie Bandfotografie

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-03-19T14:41:03Z 2014-03-19T14:41:03Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/2/reizen-en-fotografie-buenos-aires Reizen en fotografie: Buenos Aires

Misschien wist je het al, maar ik probeer mijn passie voor fotografie zoveel mogelijk te combineren met mijn liefde voor reizen. Met een trip naar Buenos Aires is dat weer erg goed gelukt. Wat een top-bestemming! BA staat echt in mijn bestemmingen-top-5!

Een impressie in beelden:

Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie. Buenos Aires, reisfotografie.

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-02-14T17:05:32Z 2014-02-14T17:05:32Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/1/zelfgemaakte-bruiloft-edward-elke Zelfgemaakte bruiloft: Edward & Elke

Ik vind het altijd ontzettend leuk wanneer een bruidspaar met ideeën komt!

Bij Elke en Edward waren er daaraan geen gebrek.. Van uitnodiging tot bedankkaartje, van bloemstuk tot catering en en van de ringen tot de muziek. Alles zelf ontworpen, bedacht, gemaakt of gezongen! Een verslag van de grote dag van dit creatieve stel.

Ringen gemaakt door Oogstsieraden, Amsterdam

Ja, terugkijkend krijg ik het daar wel weer warm van. Wat een heerlijk stel! De liefde was gewoon voelbaar in de oude zaal van De Knoptoren in Sint-Oedenrode. Een prachtige locatie die je kunt huren voor allerlei doeleinden. Buiten stond ik even voor een dilemma. Recht voor de ingang had net iemand z'n auto precies voor de deur gezet! Thank you very much! Met de ceremoniemeester had ik afgesproken dat we juist daar de groepsfoto zouden maken.. Gelukkig bood de panorama-stand van mijn fuji x100s camera uitkomst. Wanneer iedereen echt een paar tellen stil staat, kun je ze er (in theorie) met deze functie toch goed opkrijgen.  Pfew, improvise, adapt, overcome..

Lieve Elke & Ed, ontzettend bedankt voor deze heel bijzondere dag!

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-01-23T15:49:43Z 2014-01-23T15:49:43Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2014/1/bruiloft-van-niels-ines Bruiloft van Niels & Ines

Je hebt grote bruiloften en hele kleine. Beide hebben zo zijn voordelen. De huwelijksdag van Niels en Ines zat er tussenin met een beperkt aantal gasten. Maar die bleven dan ook de hele dag, en nacht!

Wat dan zo leuk is, is dat er meer ruimte is voor wat diepere gesprekken, een relaxter programma en.. uitgebreider eten! Ik kon de gangen van het diner niet meer tellen, het ging maar door! Verslag van een erg relaxte dag van twee mensen die hun gasten eens flink wilden verwennen. 
En dat kan prima op Kasteel Doorwerth! Je eigen kasteel, gelegen aan de rand van de Veluwe bij Arnhem. De hele dag en nacht staat het kasteel tot je beschikking! Uitstekende catering, je kunt er lekker blijven slapen, en de prachtige omgeving leent zich prima voor een fotoshoot.

Maar ook binnen is het geweldig. Ja, het is een officiële trouwlocatie, dus dat kan er! In een oude ridderzaal.. Sweet!

Zo is er Het Koetshuis, een nostalgische ruimte met grote haard en imposante kroonluchters met ruim 150 brandende kaarsen

En wat ook een erg bijzondere draai aan het geheel gaf, was de schilder die in een hoek van het Koetshuis stond te werken. Wow, wat een originele manier om je feest en diner vast te leggen. 

Niels & Ines, ontzettend bedankt dat ik erbij mocht zijn op deze geweldige dag!

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2014-01-18T14:22:41Z 2014-01-18T14:22:41Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2013/12/capetown-baby Capetown baby!

Wow, ik hou van deze stad! Ik ben er al regelmatig geweest en iedere keer kom ik met gigabytes aan foto's en een kilo of twee aan extra lichaamsgewicht terug.. Want behalve naar hartelust fotograferen, kun je er ook geweldig lekker (en goedkoop) eten en vind je er de beste wijnhuizen ter wereld. Wat is een beter excuus om het treurige Hollandse weer te verruilen voor de Zuid-Afrikaanse zomer?

Een impressie:

Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013 Kaapstad 2013

 

 

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2013-12-26T09:41:16Z 2013-12-26T09:41:16Z
http://www.fotonicolai.nl/blog/2013/10/what-a-weekend What a weekend..!

Pffew, dat waren me twee drukke dagen.. Eerst het huwelijk van Niels & Ines uit Oosterbeek. De volgende week naar St. Oedenrode voor Edward & Elke. Twee totaal verschillende bruidsparen met een gemeenschappelijk verlangen; Mooie foto's.

Ik hoop dat ik dat voor ze heb kunnen doen. Nog ruim 2000(!) foto's uitzoeken en dan kan ik ze hopelijk heel blij maken. Voor nu, een kleine preview.

BruidsreportagesNiels & Ines, just marriedBruidsfotografie TrouwreportagesBruidsfotografie Bruidsfotograaf, Trouwfoto'sEdward & Elke, just married!Bruidsfotografie Trouwfoto'sBruidsfotografie Trouwfoto's Bruidsfotografie

FOTO NICOLAI | Fotograaf info@fotonicolai.nl Foto Nicolai 2013-10-21T15:35:03Z 2013-10-21T15:35:03Z